برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اشنویه

بازدید رئیس دانشگاه از بیمارستان جدید الاحداث

فرماندار شهرستان : تا قبل از انتخابات بیمارستان جدید به بهره برداری میرسد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اشنویه روز چهارشنبه 16 خرداد ماه 1403 رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی، مسئول نهاد نمایندگی ولایت فقیه در دانشگاه، دکتر صالحی مدیر امور بیمارستانها و کارشناسان دفتر فنی از نزدیک روند کار بیمارستان جدیدالاحداث را بررسی و با پیمانکاران پروژه گفتگو کردند.

در این بازدید فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بازدید کنندگان را همراهی کردند.

در حاشیه این بازدید دکتر ولیزاد از پیمانکاران پروژه خواست تا در سریع ترین زمان ممکن پروژه را کامل و تحویل شبکه بهداشت ودرمان اشنویه دهند.

فرماندار شهرستان نیز با بیان اینکه بخش عظیمی از این پروژه و اعتباراتش در دولت سیزدهم تامین شده است بر تسریع در تکمیل این کار تاکید کرده خواستار افتتاح بیمارستان تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری شد.

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار برگزیده,آخرین اخبار,گالری عکس,گالری فیلم,New node
فیروز امیری پوش آباد

فیروز امیری پوش آباد