واحد تغذیه
پرسنل :
نسرین علی میرزایی

سمت :کارشناس تغذیه
رشته: علوم تغذیه
تلفن داخلی : 220
ماموريت بهبودتغذيه شهرستان اشنویه :
كمك به بهبود امنيت غذايي آحاد مردم ساكن درشهرستان از طريق ارتقاء سطح دسترسي فيزيكي، اقتصادي ، افزايش سواد وفرهنگ تغذيه اي ورهايي از بيماري هاي مرتبط با تغذيه درچارچوب اهداف وسياست هاي وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشكي وبا استفاده از تمهيداتي ازقبيل مشاركت درتدوين سياست هاي نوين درعرصه غذاوتغذيه ، فرهنگسازي تغذيه صحيح، تحقيق وپايش واقدامات پيشگيرانه ودرماني درحيطه بيماري هاي مرتبط با تغذيه
شرح وظايف :
- اجراي طرح هاي مداخله اي ، پژوهشي ،آموزشي واطلاع رساني درخصوص بهبود تغذيه شهرستان
- ارائه خدمات مشورتي درزمينه فعاليت ها
- اجرایبرنامه هاي كوتاه مدت وبلند مدت بهبود تغذيه استان درقالب اهداف وسياست هاي دفتر بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشت
- ارزيابي برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان وتهيه گزارش از پيشرفت برنامه ها وارائه پيشنهادات اصلاحي به مديرمافوق ودفتر بهبود تغذيه استان
- جلب همكاري سازمانها ، موسسات ونهادهاي مرتبط با بهبود تغذيه شهرستان درخصوص اجراي برنامه ها وطرح هاي استاني بهبود تغذيه جامعه
- همكاري با دانشگاهها وموسسات آموزشي وپژوهشي استان درخصوص طراحي واجراي طرح هاي آموزشي وپژوهشي مرتبط با بهبود تغذيه استان
- ايجاد هماهنگي بين فعاليت ها ی كارشناسان وكاركنان شاغل در برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان
- نظارت برحسن اجراي برنامه ها وفعاليت ها ي بهبود تغذيه شهرستان
- همكاري تخصصي باساير كارشناسان امور بهبودتغذيه استان درساير بخش ها دراجراي برنامه ها وفعاليت هاي بهبود تغذيه استان
- تهيه وتدوين مطالب آموزشي مناسب براي آموزش كاركنان وعموم مردم با هماهنگي دفتر بهبود تغذيه استان
- تهيه وارائه پيشنهاد جهت ارتقاء دانش ومهارتهاي كارشناسان و کاردانان مجری طرحهای واحد تغذیه
- برنامه ريزي وبرگزاري دوره هاي آموزشي وبازآموزي درزمينه تغذيه جامعه براي كاركنان بين بخشي ودرون بخشي
- ارائه خدمات مشورتي تخصصي به كارشناسان و کاردانان مجری طرحهای واحد تغذیه درخصوص برنامه ريزي واجراي فعاليت هاي بهبود تغذيه شهرستان
- تعيين اولويتهاي برنامه هاي آموزشي تغذيه ،اطلاع رساني وپايشي برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان
- نظارت بررعايت دستورعمل ها وضوابط تخصصي واداري درحوزه مسئوليت خود
- انجام سايرامور مرتبط با برنامه ريزي وسياستگذاري ونظارت بربرنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان كه از سوي مقامات مافوق ارجاع مي شود
هدف كلي:
بهبودشيوه زندگي مردم درراستاي ارتقاء سلامت جامعه
اهداف اختصاصي:
1- افزایش سواد تغذیه ای گروههای هدف اولویت دار
2- افزایش میانگین دریافت اقلام اصلی سبد غذایی (میوه ها، سبزی ها، شیر ولبنیات وحبوبات) در خانواده ها
3- افزایش مصرف غلات سبوس دار
4- کاهش میزان مصرف نمک ، قندهای ساده و چربی
|